Начало> Продукт > Зелен химикал > ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ

Zhongtai Bottle Grade Pet Полиетилен Терефталат Virgin Pet Resin Iv 0.84

Zhongtai Bottle Grade Pet Полиетилен Терефталат Virgin Pet Resin Iv 0.84


Свойства: Тънка и мека прозрачна люспа. Изработен от пластмаса, лепило, гума или други материали. Научното обяснение е: двуизмерен материал, образуван от отлагането на атоми, молекули или йони върху повърхността на субстрат.

  Сподели
  Имот

  Класификация:специално за матово фолио, специално за термосвиваемо фолио, специално за усукващо фолио, специално за термотрансферно фолио, специално за листов материал, специално за високоскоростно фолио за изтегляне, за опаковъчно фолио, клас опаковъчно фолио, клас записващ филм, клас кондензаторен филм, Фотополимерни естерни резени Dayou.

  Имоти:Тънка и мека прозрачна люспа. Изработен от пластмаса, лепило, гума или други материали. Научното обяснение е: двуизмерен материал, образуван от отлагането на атоми, молекули или йони върху повърхността на субстрат.

  Приложение:Широко използван в хранително-вкусовата, подсилената със стъклени влакна пластмаса, строителните материали, печатарската и медицинската и здравната промишленост.

  Спецификация

  Елементи и показатели за производителност на полиестерни чипове от клас филм

  Сериен номер Проект Висок клас Първи клас Квалифициран продукт
  1 Вътрешен вискозитет M1a±0.012 М1±0.015 М1±0.020
  2 Точка на топене/℃ M2b±2 М2±3 М2±4
  3 Съдържание на кондензирана карбоксилна група/(mol/t) M3c±4 М3±5 М3±5
  4 Chroma b стойност M4d±2.0 M4土2.0 М4±2.5
  5 Влага/%* 0.4 0.4 0.5
  6 Агрегирани частици/(парчета/mg) надясно 1 4 6
  7 Съдържание на диетилен гликол/% M5e±0.3 М5±0.4 М5±0.5
  8 Желязо/(mg/kg) 2 5 6
  9 Прах/(mg/kg) 100
  10 Ненормална секция / % вдясно 0.4 0.5 0.6
  aM₁ е централната стойност на вътрешния вискозитет, която се определя чрез преговори между доставчика и купувача и не трябва да се променя произволно след определянето.

  bM2 е централната стойност на точката на топене, която се определя чрез преговори между доставчика и купувача и не трябва да се променя произволно след определянето.

  cM3 е централната стойност на основното съдържание в устата, което се определя от страната на предлагането и търсенето в диапазона от 14 mol/t ~ 36 mol/t и не трябва да се променя произволно след определянето.

  dM4 е централната стойност на стойността на цветността b, която се определя както от страната на предлагането, така и от страната на търсенето в диапазона <8.0 и не трябва да се променя произволно след определянето.

  eM5 е централната стойност на съдържанието на диетиленгликол, която се определя както от страната на предлагането, така и от страна на търсенето в диапазона от 0.6% до 2.0% и не трябва да се променя произволно след определянето.

  Приложение
  2
  ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
  3
  ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
  4
  ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
  5
  ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
  6
  ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
  Разследване

  Свържи се с нас