Начало> За нас > Фабрика > Текстилна технология Zhongtai

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. (Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. (Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. (Korla) (наричана по-нататък "Korla Zhongtai Textile Technology"), по-рано известна като Xinjiang Fulida Fiber Co., Ltd., е създадена на 6 август 2007 г. и е променена на Xinjiang Zhongtai Textile Group Co., Ltd. на 6 август 2019 г. Компанията на 5 януари 2022 г. беше променена на Korla Zhongtai Textile Technology Co., Ltd., с регистриран капитал от 3.969 милиарда юана. През април 2016 г. тя беше напълно придобита от Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd., голямо държавно предприятие в Синдзян-Уйгурския автономен регион, и сега е изцяло държавна компания. Компанията се намира от източната страна на национална магистрала 218 в Korla Economic и зона за технологично развитие и от северната страна на главния канал на Кута, обхващаща площ от около 200 хектара и основно ангажирана в производството, продажбите и технологичното развитие на целулозни щапелни влакна и диференцирани и функционализирани целулозни щапелни влакна. Основните продукти са памук- тип избелване, избелване със средна дължина, избелване с фино дение, избелване от тип вълна, високо бели медицински влакна, влакна, забавящи горенето, влакна от вълнен тип и други спецификации на целулозни щапелни влакна, както и различни други специалности и дължини на различни дениери и дължини. Цветни целулозни къси влакна.

С грижата и подкрепата на партийните комитети и правителствата на всички нива, Korla Zhongtai Textile Technology формира модел на развитие от зелена целулоза, производство на рециклирана дървесна маса, производство на целулозни къси влакна и предене от висок клас. То се е превърнало в мащабно предприятие с годишно производство от 380,000 90,000 тона целулозни щапелни влакна, 300,000 76 тона целулоза, 12.2 1,900 тона сярна киселина, поддържащо XNUMX MW електроцентрала, общи активи от XNUMX милиарда юана и XNUMX служители от различни етнически групи .

Korla Zhongtai Textile Technology активно прилага основната стратегия за развитие на текстилната и шивашката промишленост в автономния регион, за да стимулира заетостта на милиони хора и играе роля в демонстрацията и промоцията при изграждането на Korla Textile Industrial Park. Активно внедрявайте технологична трансформация и разширяване, за да посрещнете доставките на суровини за предачни мелници в парка, насърчавайте зелено, екологично и енергоспестяващо производство, създавайте модел на кръгово и възобновяемо развитие и комбинирайте свързани предприятия нагоре и надолу по веригата, за да ускорите оформление на вискозни влакна в Синдзян, за да станете по-здрави, по-големи и по-добри и да се стремите да издигнете текстилната индустрия на Синдзян до нова висота.

Компанията премина националната система за управление на качеството ISO9001, системата за управление на околната среда ISO14001 и международния сертификационен одит на системата за управление на здравето и безопасността OHSAS18001. Продуктите са преминали СТАНДАРТ 100 от OEKO-TEX? сертифициране и FSC и CFCC сертификати на системата за управление на горите. През 2018 г. се присъедини към Алианса за зелено развитие на индустрията за регенерирани целулозни влакна; през 2019 г. премина сертификационния одит STeP (сертифициране за устойчиво текстилно производство) и подаде заявление за етикетиране „Произведено в зелено“ (екологично производство). Компанията последователно спечели „Национална база за научноизследователска и развойна дейност и производство на целулозни влакна и текстил“, „Национална трудова награда“ “, „Национална награда за отличен принос на марката в индустрията за химически влакна“, „„Китайската асоциация на индустрията за химически влакна · Фонд за зелена вселена“ Награда за зелен принос Бронзов ключ“ „Напреднало предприятие за изграждане на партия на националната текстилна индустрия“, „Хармонично предприятие на националните текстилни трудови отношения“ , „Осмата национална специална награда за иновации в управлението на текстилната промишленост“, „Зелена фабрика на автономния регион“, „Ключово водещо предприятие за индустриализация на селското стопанство на автономния регион“ и много други почетни титли.

Гледайки напред към бъдещето, Zhongtai Textile Technology ще разчита на предимствата си в ресурсите, предимствата на диференцираната политика и собствените си предимства в талантите, технологиите и пазарите, за да установи твърдо концепцията за зелена екология и интензивно развитие и да задълбочи интеграцията на ресурсите, да укрепи индустриално сътрудничество, оптимизиране на системи и механизми, полагане на всички усилия за изграждане на капацитет за устойчиво развитие на индустриалната верига, ускоряване на насърчаването на качество, ефективност и динамични промени и положителен принос за социалната стабилност, дългосрочната стабилност и икономическото развитие в Синдзян.