Начало> За нас > Фабрика > Fukang Energy

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd. се намира в "Националната демонстрационна база за нова индустриализация" - Xinjiang Fukang Industrial Park. Тя е свързана с Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd. „Zhongtai Chemical“, борсов код 002092), листвана компания, контролирана от Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd. Компанията е създадена на 5 август 2009 г., а основният камък е положен на 19 август на същата година, с регистриран капитал от 2.2 милиарда юана и общи активи от 9.3 милиарда юана. След централния работен симпозиум в Синдзян през май 2010 г., компанията се възползва от възможностите за развитие, ускори изграждането на проекта, предложи "две стъпки, обединени в една стъпка" и комбинира изграждането на първата и втората фаза на индустриалния парк с 800,000 600,000 тона поливинилхлорид смола и XNUMX XNUMX тона йонна мембрана сода каустик и 300,000 2012 kWh инсталиран проект за кръгова икономика, които бяха напълно завършени и пуснати в производство през ноември 2,000 г. Има повече от 32 служители на средна възраст XNUMX години.

Fukang Energy е пусната в експлоатация от близо 7 години. След непрекъсната технологична оптимизация и усъвършенстване, производственият капацитет на устройството е допълнително усилен. В момента е формирал годишен производствен мащаб от 900,000 650,000 тона поливинилхлоридна смола и 3 5 тона сода каустик с йонна мембрана. В момента основно произвежда SG-7, SG-8, SG-62, SG-72 тип PVC смола, 67GP, 2500GP, 1800FL три вида пастообразна смола, P400, P18, P20, матираща смола, високоустойчива смола, специални материали за продукти като клапани и предпазни каски и т.н., както и течна сода каустик и сода каустик на люспи, с производствен капацитет от общо XNUMX различни марки смола. Тя се превърна в база за хлор-алкална промишленост, интегрираща научноизследователска и развойна дейност, производство, обработка и съхранение на хлор-алкали, с най-големия производствен капацитет, усъвършенствана технология на процеса и цялостни индустриални поддържащи съоръжения на Zhongtai Chemical. Това е и първото "високотехнологично предприятие" на национално ниво, "Национална демонстрационна единица за зелена фабрика", "Лидер в енергийната ефективност на нефтохимическата промишленост Benchmark Enterprise" и "Национална младежка цивилизация" в PVC индустрията с калциев карбид. Основният продукт PVC е една от петте смоли с общо предназначение с най-голяма производителност, най-ниска цена и единственият основен химически продукт, който не използва петрол като суровина.Той се използва широко в повече от XNUMX индустрии като петролна, химическа промишленост, лека промишленост, текстил, строителни материали, тясно свързани с различни области на националната икономика.

В момента Fukang Energy разполага с технологичен център на национално ниво с обща инвестиция от 130 милиона юана. Въз основа на изследването и разработването на специфични за PVC, многофункционални и многофункционални продукти, той задълбочава реформата от страна на предлагането, разширява приложното поле на PVC и реализира производство на висококачествени и разнообразни продукти. Понастоящем специални продукти от смола като P1800, P2500, P400 и матираща смола са успешно разработени и произведени в голям мащаб, които се използват широко в медицината, автомобилната декорация, конвейерните ленти, уплътнителните ленти и други области, запълвайки празнината в производството на специални смоли в големи съоръжения в индустрията. Подпомагане на изграждането на производствена демонстрационна база за последваща обработка на PVC с годишна продукция от 50,000 XNUMX тона, насочена главно към висок клас PVC профили, тръби, строителни шаблони, камък-пластмаса, дърво-пластмаса, изолация на стени и други нови строителни материали пазари, водещи приложението на PVC строителни материали за висококачествено развитие.

Fukang Energy ще се придържа към новата концепция за развитие, ще задълбочи структурната реформа от страна на предлагането в съответствие с изискванията за висококачествено развитие, ще настоява за трансформиране на традиционните индустрии с високи технологии и ще ускори внедряването на индустриален интелект, информатизация и цифрово надграждане и трансформация за укрепване, разширяване и оптимизиране на ацетиленовата PVC индустрия, известна като "Патент на Китай", разширяване на индустриалната верига, подобряване на веригата на стойността, решителна защита на националната енергийна сигурност и подпомагане на Made in China 2025.