Начало> Продукт > Зелен химикал > Хлороетерна смола

хлорирана полиетерна смола; CPE MP45;CPE MP35; CPEMP25

хлорирана полиетерна смола; CPE MP45;CPE MP35; CPEMP25


Устойчивост на корозия: Хлорираната епоксидна смола има отлична устойчивост на осапунване, а хлорните атоми в молекулярната верига са много стабилни, което придава на продуктите висока устойчивост на корозия към вода, киселини, основи и соли.

  Сподели
  Имот

  Покритието от хлорирана епоксидна смола има всички свойства на съвременната защита от корозия, като водоустойчивост, устойчивост на хидролиза, устойчивост на атмосферни влияния и устойчивост на химическа корозия. Той се използва широко в индустрии като химическа, металургична, минна, водоснабдителни системи и корабостроене и има специфични приложения в следните области:

  Устойчиви антикорозионни покрития за индустриална атмосфера, като фабрични сгради, оборудване, тръбопроводи, резервоари за съхранение, общинско инженерство, пристанища и докове. Хлорираната епоксидна смола е много подходяща за защита от корозия в промишлени атмосфери поради отличната си устойчивост на вода и химикали, добра адхезия и устойчивост на осапунване.

  Устойчиви антикорозионни покрития за кораби, като различни части на корпуса на кораба, особено за места, устойчиви на корозия от морска вода. Хлорираната епоксидна смола има отлична водоустойчивост, устойчивост на солена вода, устойчивост на външни атмосферни влияния, против пожълтяване, против прахообразност и дълготрайни високоефективни антикорозионни свойства. Формулираните покрития изсъхват бързо и са лесни за употреба, което е от голямо значение в областта на защитата от корозия в корабостроителната индустрия.

  Покрития за контейнери и транспортни машини, като железопътни, корабни и сухопътни контейнери, транспортни машини и цистерни за опасни товари. Покритията от хлорирана епоксидна смола имат отлична адхезия и водоустойчивост и могат да осигурят стабилност на покритието в широк диапазон от температурни промени.

  Грундове и покривни покрития за леки метали. Трудно е да се нанасят покрития върху алуминиеви, цинкови, поцинковани стоманени плочи и други цветни метали, а обикновените покрития от синтетична смола не могат да се придържат добре към тях. Покритието ще се отлепи от основата. Въпреки това, покритията от хлорирана епоксидна смола могат да се залепят добре.

  Специални покрития за мостове, морско инженерство и енергийно инженерство и др. Те могат да се използват и за неорганични грундирани покрития, бои за пътна маркировка, пластмасови покрития, огнезащитни покрития и др.


  Спецификация
  Параметър Цел
  Температура на омекване: 52 ° C
  Насипен обем: приблизително 370 kg / m³
  Разтворимост във вода неразтворим
  Вискозитет (23.2°C / 20% толуенов разтвор): (mPa·s) 44
  Привидна плътност, g / ml 0.38
  Съдържание на хлор,% 44.4


  Приложение

  Покритията от хлорирана етерна смола се характеризират с отлични съвременни антикорозионни свойства, включително водоустойчивост, устойчивост на хидролиза, устойчивост на атмосферни влияния и устойчивост на химическа корозия. Те се използват широко в химическата промишленост, металургичната промишленост, минната промишленост, водоснабдителните системи и корабостроителната промишленост и др. Специфичните приложения включват:

  Тежки промишлени атмосферни антикорозионни покрития: като фабрични сгради, оборудване, тръбопроводи, резервоари за съхранение, общинско инженерство и пристанища и докове. Покритията от хлорирана етерна смола са силно устойчиви на осапуняване, вода и химикали и имат отлична адхезия, което ги прави идеални за антикорозионни грундове и покривни покрития в промишлени атмосфери.

  Тежки антикорозионни покрития за кораби: като различни части от корпуса на кораба, особено подходящи за места, които са устойчиви на корозия от морска вода. Покритията от хлорирана етерна смола имат отлична водоустойчивост, устойчивост на солена вода, устойчивост на външни атмосферни влияния, устойчивост срещу пожълтяване и образуване на тебешир и дълготрайни високоефективни антикорозионни свойства. Формулираните покрития изсъхват бързо и са лесни за употреба, което ги прави важни в областта на антикорозията в корабостроителната индустрия.

  Покрития за контейнери и транспортни машини: като железопътни, морски и сухопътни контейнери, транспортни машини и цистерни за опасни товари. Покритията от хлорирана етерна смола имат отлична адхезия и водоустойчивост и могат да поддържат стабилност в широк температурен диапазон.

  Грундове и покривни покрития за леки метали: тъй като алуминий, цинк, поцинкована стоманена ламарина и други цветни метали са трудни за покриване, обикновените покрития от синтетична смола не могат да прилепнат добре към тях и покритието ще се отлепи от основата. Покритията от хлорирана етерна смола могат да се залепят добре към тях.

  Специални покрития за мостове, морско инженерство и енергийно инженерство: могат да се използват и за неорганични грундове, бои за пътна маркировка, пластмасови покрития, огнеустойчиви покрития и др.


  Пакет、Транспорт、Съхранение

  Опаковани в крафт хартиени торби по 20 кг в торба:

  Съхранявайте на хладно, сухо и добре проветриво място, като температурата на съхранение не трябва да надвишава 40°C. Работете внимателно по време на транспортиране, за да избегнете притискане, и дръжте далече от източници на топлина и влажна среда.

  Този продукт не е класифициран като опасен материал и може да се транспортира по суша, море или въздух, без да е предмет на съответните разпоредби за транспортиране

  Предоставяме безплатни мостри от 0.5-1 кг, трябва да заплатите само превоза, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда.


  Разследване

  Свържи се с нас