Начало> Статии

Zhongtai Henghui отваря натоварено производство с пълна мощност, за да използва потенциала за повишаване на ефективността

Време: 2023-09-05

От началото на годината Zhongtai Henghui задълбочи стратегическото оформление, активно проучва отвъдморските пазари, безпрепятствено пътя на развитие на вътрешни и международни двойни цикли и чуждестранни клиенти се изсипаха, а неговите зелени, екологично чисти нетъкани материали от вискоза са плавно излезли извън страната, а корпоративните ползи са значително увеличени.

В интервюто авторът научи, че всеки служител на Zhongtai Henghui отдава голямо значение на отговорността за качеството, качеството на продукта често е в ума, стриктно контролирайте всеки процес, не позволявайте и най-малкото лошо, откривайте проблеми, за първи път разработвайте коригиращи мерки , и постоянно да се подобрява и актуализира в процеса на контрол, така че да се постигне стриктен контрол на качеството на продукта и да се гарантира, че производителността на продукта е по-добра от изискванията на клиентите в чужбина. И формулирайте целенасочени планове за логистичен транспорт, за да гарантирате, че стоките се доставят навреме, според количеството и качеството, и ефективно предоставяйте на клиентите качествени услуги.

1

2

Zhongtai Henghui, като дъщерно дружество на Zhongtai Group, интегрира научноизследователска и развойна дейност, производство и продажби и е един от ключовите строителни проекти в автономния регион. Първата фаза на инвестиция от 1.5 милиарда, обхваща площ от 220 акра, внесени TRUETZSCHLER, AUTEFA, DILO и други водещи международни производствени линии с спанлейс 12, втората фаза планира да инвестира 18 спанлейс производствени линии.

В бъдеще Zhongtai Henghui ще бъде базиран в Синдзян, с лице към цялата страна, излъчвайки света и стремейки се да пусне повече висококачествени продукти в чужбина, подчертавайки уникалния чар на „Произведено в Китай“.